Interview met Caroline Bied-Charreton door Kitty Veuger

Interview met Caroline Bied-Charreton door Kitty Veuger

Caroline Bied Charreton van Aikido Alphen http://www.aikidoalphen.nl/docenten/ op bezoek bij Kitty Veuger van Aikido Centrum Dronten https://www.facebook.com/groups/97121…

Caroline komt kennismaken met de aikidogroep in Dronten. Ik ben heel bij met mijn nieuwe coach en grijp meteen de gelegenheid aan om een interview af te nemen.

Caroline heeft haar dojo, of eigenlijk 2 dojo’s binnen korte tijd tot een succes gemaakt. Reden voor haar om te gaan coachen en anderen op weg te helpen. In Dronten kan ik haar tips en hulp goed gebruiken.

Caroline is met haar 5e dan graad een van de hoogst gegradueerde vrouwen van Nederland. Naast het geven van lessen in haar eigen dojo, is zij ook de landelijke nidan-trainer, dat wil zeggen dat zij elke maand lesgeeft aan mensen die voor hun 2e dan op willen gaan. Ik hoor hier ook bij ;-))

Deze opnames voor deze video zijn van oktober 2016, een tijdje geleden dus al. In de tussentijd is Caroline nu al 3 keer in Dronten geweest. En Dronten is ook een paar keer in Alphen geweest.

Meer weten over aikido, Caroline of Kitty? Neem gerust contact op:

Caroline:
http://www.aikidoalphen.nl/contact/

Kitty:

Workshop Aikido

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht