Ontspanningsavond Geuren & Massage Workshops

Ontspannings Avond bij de Orangerie Elswout Overveen 19 December 2017 van 19:00-21:00 uur €20
Ga ontspannen het nieuwe jaar in!
Happy-Sense-Wellness-Event-zenenzin
Deze avond zal je direct de energie geven die je nodig hebt. Laat de kerst maar komen!
Wat houdt deze avond in en wat kun je ervaren.

Dit is een avond met massages parfum en make up, jawel. Een avond waarin jij je kunt ontspannen en genieten. Laat je verwennen en deel dit met een dierbare. Neem je kind mee. Of je beste vriendin of vriend. Of je buur.
Op deze avond kun je advies krijgen over geuren die bij je passen. Natuurlijk kun je ze zelf uitproberen!
Bij deze verwennerij hoort een Borrel & een Bite.

Geniet van een ontspanningsavond voor jezelf net even voor de kerstdagen. Wie weet ga jij naar huis met een heerljke geur! Er is een prijs te winnen met onze Quiz!
Deze avond staat in het teken van ontspanning. De lekkere geuren en fantastische make-up staan klaar om getest te worden.
Lekkere geuren en Make up van FM. Federico Mahora. Dit merk is redelijk nieuw op de markt en betrekt haar geuren van dezelfde fabriek als de “grote merken”. En wat het leuke is, is dat deze wonderlijke geuren vele malen goedkoper zijn, doordat FM een eenvoudig concept heeft.

Deze avond wordt aangeboden een workshop massage die ik de “klopmassage” noem. Dit is een toegankelijke massage, waar je je kleren niet voor uit hoeft te trekken. ( Al kan dat wel natuurlijk, maar dat doe je dan maar als je weer lekker thuis bent;-)) De klopmassage is zeer ontspannend en voor vele doelen geschikt. Het is een zeer prettige vorm van massage en eenvoudig uit te voeren.

Naast de klopmassage is er een workshop “handmassage”. Ook deze vorm van massage is heerlijk om te doen. Het is fijn om te ontvangen en ook heerlijk om te geven. Je kunt de handmassage met iedereen doen. Dat schept een band. Kom samen deze massage ervaren.

handmassage-zenenzin

Deze post werd verstuurd in .

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht