Seminars

Seminar “Elegant NEE zeggen!”   Voor vrouwen!

Je kunt je hier opgeven voor woensdag 15 februari a.s. 14:30 – 17:00 uur

Wat Is “Elegant Nee zeggen”

Dat is Nee zeggen met een knipoog

Dat is JA zeggen tegen jezelf

Dat is jezelf respecteren

Dat is de ander respecteren

Dat is samenwerken

Dat is leiding nemen

Dat is stevig in je schoenen staan

Dat is zeer bevrijdend

Waarom voor vrouwen

Ik heb iemand horen zeggen dat mannen al van nature elegant nee kunnen zeggen ;-)) Waar? Of niet waar? Afijn, ik wil graag vrouwen ondersteunen om meer aan zichzelf toe te komen en zich te laten zien en horen. Vrouwen toon je power!

Je kent het wel, je hebt ja gezegd voordat je het weet. Vaak gebeurt dat onbewust. “Oh ja, dat is goed hoor, dat doe ik wel even…” En oh wat stom, soms heb je er achteraf spijt van. Weg energie. Weer je eigen ding naar later verplaatsen. Dat is jammer. En ook niet eerlijk. Niet eerlijk naar jezelf toe en daarom ook niet eerlijk naar de ander toe. Je had ook aan je eigen project kunnen werken of dat boek uit kunnen lezen.

Soms moet je nu eenmaal duidelijk NEE zeggen, om JA tegen jezelf te zeggen. Maar de manier waarop je dat doet kan een wereld van verschil maken.

Ik beoefen aikido en daar worden spelelement en serieuze training afgewisseld. De meeste oefeningen in dit programma zijn gebaseerd op aikido, maar dan zonder moeilijke dingen.

Dit evenement kun je zien als een luchtige en bloedserieuze bijeenkomst.

Het programma

Na een korte theoretische inleiding en kennismaking gaan we oefenen.  Sommige oefeningen zijn individueel en andere doe je samen. Je hebt geen speciale kleding nodig, maar het is wel prettig om loszittende kleren te dragen. Trainingspak mag natuurlijk ook. We gaan wel actief aan de gang. Maar wees gerust, geen valbreken…

Doel is om bij jezelf verborgen krachten te ontdekken en deze in te kunnen zetten in je dagelijks leven. Je bent veel krachtiger dan je denkt. Deze gewaarwording en dit besef geven je een rustig en zelfverzekerder gevoel. Wow!

Je kunt je hier opgeven voor woensdag 15 februari a.s. 14:30 – 17:00 uur   Investering: € 30,-

Omgeving Kampen (Sport en Ontspanningscentrum LEEF!)

Reigerweg 11a, 8263 BB Kampen
Google Maps

 

LeefKampen-zen-en-zin-weerbaarheid

Geef je hier op:           Geef je hier op:              Geef je hier op:
Ja, ik geef mij op!     Ja, ik geef mij op!         Ja, ik geef mij op!

Reacties gesloten.