Fysieke Ondersteuning

Met de meditatieoefeningen kun je mentaal je eigen leven in eigen hand nemen. Dat is een super krachtig middel en voor iedereen.

Toch kun je nog meer doen om jezelf in goede conditie te houden. Op deze pagina vind je video’s over de producten die je lichamelijk ondersteunen. Bekijk ze en vertel mij wat je ervan vind!

Ik was zelf min of meer voor de lol begonnen om protandim Nrf2 in te nemen, omdat mijn zus ermee kwam. Na 1,5 tablet een dag later viel het mij in de spiegel op dat mijn huid er anders uitzag. Hmm, verbeelding zeker, dacht ik. Tot ik bij mijn moeder kwam en ze zei: “Wat heb jij gedaan?” Ze vond dat ik er zoo goed uitzag en mijn gezicht zo mooi. Haha, “nou dan werkt het echt” zei ik.

Vanaf dat moment was ik zeer geinteresseerd en ben ik meegegaan naar een product informatie avond. Ik was onder de indruk. Nu na en kleine week Nrf2 te nemen, voel ik me bijzonder goed. Mijn huid word steeds gladder! En dat is bijzonder, want ik ken mezelf als iemand die altijd last heeft van eczeem en een droge huid. Het voeld zo lekker, zo’n gladde huid.

Door deze ervaring ben ik meer en meer geinteresseerd en wil ik er alles van weten. Ik heb me aangemeld bij mijn zus om ook deze productne te mogen aanbieden, want ik denk dat dit een uitstekend middel is om jezelf lichamelijk in balans te houden en te verbeteren. Ook preventief werkt het perfect.

Het middel, wat meer dan een voedingssupplement is is door de wetenschap bewezen te werken. Er zijn tal van studies gedaan, die allemaal openbaar zijn. Het bedrijf LifeVantage is sowieso heel transparant en dat geeft mijn het vertrouwen om met hun in zee te gaan.

Youtubefilmpjes van lifevantage:Reacties gesloten.