Mijn Verhaal – Over Energie

Mijn verhaal – Over Energie
Hoe ben ik in aanraking gekomen met energie. Ik had helemaal niks met spiritualiteit of dat alternatieve gedoe. Dat dacht ik toch! Tot ik op een gegeven moment ontdekte dat ik pijn weg kon denken.

Nadat ik een whiplash had opgelopen had ik veel pijn en moest ik veel rusten. Op een dag zou ik met een vriendin naar een feest en we hadden er erg veel zin in. Maar die avond lag ik krom van de pijn, en pijnstillers hielpen niet meer.

Toch moest en zou ik meegaan, want ik wilde gewoon graag gaan en ook wilde ik mijn vriendin niet teleurstellen. Toen ben mij gaan focussen en ben ik in een soort trance geraakt. Ik zag mijzelf dansen op de dansvloer en een gezellige avond hebben. Ik focuste mij op de pijn en gaf er een andere bestemming voor.

De pijn was weg! Wij konden gewoon naar dat feest en hebben een super avond gehad.

Vanaf die tijd ben ik meer en meer geïnteresseerd geraakt in energie.

Ik heb gemerkt dat ik de energie in mijn lichaam kan voelen en voeden. Werken met chakra’s vind ik een fijne methode om weer in balans te komen. Ook ter preventie werkt het werken met chakra’s goed.

Als mijn chakra’s uit balans zijn, zoek ik een manier om weer in balans te komen, zodat ik geen last meer heb. Ik kan zeggen dat ik hier veel succes mee heb. En wens dat voor iedereen. Ook jij kan dat!

Reacties gesloten.