Relax Avond Met Parfum & Worksop Massage

Relax Avond met parfum en workshop massage


Zo ga je ontspannen het nieuwe jaar in!
Dinsdag 19 December 19:00-21:00 uur Orangerie Elswout

Happy Parfum & Massage Avond


Deze avond zal je direct de energie geven die je nodig hebt. Laat de kerst maar komen!

Wat kun je ervaren

Dit is een avond met een perfecte combinatie van parfum en een workshop massage. Dit wordt echt een avond van ontspannen en genieten. Door de afwisseling in het programma zul je zeker een leuke avond beleven. Neem deel aan de workshops massage. Kies een bij jou passende geur. Neem plaats aan de make-up tafel. Doe mee met de QUIZ en win een leuke prijs. Geniet van een glas wijn. Bij deze verwennerij hoort immers een Borrel & een Bite.

Parfumsenses-1

Workshop Klopmassage

Neem nu bijvoorbeeld de workshop “klopmassage”. Dit is een ontspannen massage die je kunt uitvoeren bij iedereen inclusief jezelf. Dit is een toegankelijke massage, waar je je kleren niet voor uit hoeft te trekken. ( Al kan dat wel natuurlijk, maar dat doe je dan maar als je weer lekker thuis bent;-)) De klopmassage is zeer ontspannend en voor vele doelen geschikt. Het is een zeer prettige vorm van massage en eenvoudig uit te voeren.

handmassage-parfumsenses

Workshop Handmassage

De “handmassage” is ook een bijzondere massage. Ook deze vorm van massage is heerlijk om te doen. Het is fijn om te ontvangen en ook heerlijk om te geven. Je kunt de handmassage met iedereen doen. Dat schept een band. Kom samen deze massage ervaren. Het is een ontspannen massage, maar tevens werkt het op reflexzones in je lichaam. Door op een ontspannen manier de handen te masseren werkt dat door in het hele lichaam. Ongetwijfelt zul je na deze avond heerlijk kunnen slapen!

Laat je verwennen en deel dit met een dierbare. Neem je kind mee. Of je beste vriendin of vriend. Of je buur.

Tim-wijst

Parfum, meer dan een lekkere geur

Wist jij dat elke geur een karakter heeft? En elke geur een specifieke omschrijving kent? Op deze avond ontdek jij jouw eigen parfumkarakter en kom je erachter welke geur jou het beste omschrijft.

Bij elke geur past ook een emotie of stemming. Daarom wil je natuurlijk bij elke gelegengheid een andere geur. Overdag heb je waarschijnlijk behoefte aan een andere geur dan als je een avondje uit gaat. Je stemming is overdag anders dan ’s avonds.

Andersom werkt het ook. Wil je een bepaalde emotie oproepen, dan kies je een parfumgeur die voor jou positief werkt.

Parfum-testen-Iris

Parfumgeuren

Natuurlijk kun je ze zelf uitproberen!
Wij hebben meer dan 150 soorten parfumgeuren die je kunt proberen. Omdat het er zo veel zijn hebben we een onderverdeling gemaakt naar soort geur, zodat je weet in welke hoek je moet “ruiken”. De een houdt meer van zoet en de ander meer van pittig of fris. Ontdek deze avond welke geur bij jouw stemming past.

Ontspannen en actief deelnemen

Geniet van een ontspanningsavond voor jezelf net even voor de kerstdagen. Wie weet ga jij naar huis met een heerljke geur! Er vergeet niet dat er een prijs te winnen is met onze Quiz!

Producten-testen

Deze avond staat in het teken van ontspanning. De lekkere geuren en fantastische make-up staan klaar om getest te worden.

007 ?

Nog even over FM (Federico Mahora). FM heeft een sterk concept en hanteert geen namen voor parfums, maar nummers. Dit merk is redelijk nieuw op de markt en betrekt haar geuren van dezelfde fabriek als de bekende “grote merken”. En wat het leuke is, is dat deze wonderlijke geuren vele malen goedkoper zijn, doordat FM een eenvoudig concept heeft. De producten zijn niet in de winkel te koop, maar alleen te verkrijgen via distributeurs. Op deze manier kun je nog eens een super kwaliteit parfum kopen voor een spotprijsje!

FM Merk heeft nummer

* Voor deze ontspannings avond bij de Orangerie Elswout Overveen 19 December 2017 van 19:00-21:00 uur vragen wij een bijdrage van €20. Wij bieden deze avond voor een select groepje mensen tegen deze zeer lage prijs aan, omdat wij graag meer bekendheid willen en iedereen de gelegenheid willen geven met ons kennis te maken. Echter dit is een eenmalige aanbieding! Na deze avond zullen de kosten voor dit concept hoger zijn. Meld je daarom snel aan en reserveer je plek. Er is plaats voor maximaal 32 deelnemers!

Wij hopen je te zien 19 december! Tot ziens!

Sandra & Kitty

Header voor Relax avond parfumsenses

Happy-Sense-Wellness-Event-zenenzin
Deze avond zal je direct de energie geven die je nodig hebt. Laat de kerst maar komen!
Wat houdt deze avond in en wat kun je ervaren.

Dit is een avond met massages parfum en make up, jawel. Een avond waarin jij je kunt ontspannen en genieten. Laat je verwennen en deel dit met een dierbare. Neem je kind mee. Of je beste vriendin of vriend. Of je buur.
Op deze avond kun je advies krijgen over geuren die bij je passen. Natuurlijk kun je ze zelf uitproberen!
Bij deze verwennerij hoort een Borrel & een Bite.

Geniet van een ontspanningsavond voor jezelf net even voor de kerstdagen. Wie weet ga jij naar huis met een heerljke geur! Er is een prijs te winnen met onze Quiz!
Deze avond staat in het teken van ontspanning. De lekkere geuren en fantastische make-up staan klaar om getest te worden.
Lekkere geuren en Make up van FM. Federico Mahora. Dit merk is redelijk nieuw op de markt en betrekt haar geuren van dezelfde fabriek als de “grote merken”. En wat het leuke is, is dat deze wonderlijke geuren vele malen goedkoper zijn, doordat FM een eenvoudig concept heeft.

Deze avond wordt aangeboden een workshop massage die ik de “klopmassage” noem. Dit is een toegankelijke massage, waar je je kleren niet voor uit hoeft te trekken. ( Al kan dat wel natuurlijk, maar dat doe je dan maar als je weer lekker thuis bent;-)) De klopmassage is zeer ontspannend en voor vele doelen geschikt. Het is een zeer prettige vorm van massage en eenvoudig uit te voeren.

Naast de klopmassage is er een workshop “handmassage”. Ook deze vorm van massage is heerlijk om te doen. Het is fijn om te ontvangen en ook heerlijk om te geven. Je kunt de handmassage met iedereen doen. Dat schept een band. Kom samen deze massage ervaren.

handmassage-zenenzin

Reacties gesloten.