Slimme Eenvoudige Oplossingen Voor Je Gezondheid

Slimme eenvoudige oplossingen die de gezondheid ten goed komen, vindt je op de website “Oma weet raad”. Ik werd getipt tijdens mijn bedminton uurtje, omdat ik nog naweeen had van een griepachtig iets.

Ik werd getipt tijdens mijn badminton uurtje, omdat ik nog naweeën had van een griepachtig iets. Zat ik te klagen? Hmm, misschien wel een beetje, maar goed, ik was toch maar even gekomen. Oma weet raad zei Linda. Moet je maar even kijken, misschien is het wat voor je. En ze legde uit dat er van allerlei simpele eenvoudige oplossingen voor je gezondheid gegeven worden op de website. Zoals bij oma vroeger heel gewoon was. Dat klonk interessant.

healthy

Ik was gelukkig al weer aan het herstellen met dank aan vitamine C en ginseng, maar nieuwsgierig was ik wel. Misschien ontdekte ik iets om mijn herstel nog meer te ondersteunen. Simpele eenvoudige oplossingen voor je gezondheid, nooit verkeerd toch?
Dus ik ging kijken op de genoemde website. Via google gezocht op oma…ploep, daar kwam het al meteen, omaweetraad.nl. Ik hoefde niet eens verder te tikken. Zo gemakkelijk, dat is ook wel eens lekker. In een zoekvenster heb ik “g . r . i . e . p” ingetikt en na eerst wat reclame zie je dan inderdaad simpele eenvoudige oplossingen voor griep.

Kippensoep! Dat vond ik een leuke! Erg lekker ook. Had ik net gehaald bij de supermarkt, ook toevallig. (Ja ja, gewoon kant en klaar in blik) In kippensoep schijnt een natuurlijke antibiotica te zitten. Nou ja, dat klinkt beter dan iets chemisch innemen nietwaar. Grappig. Van brie (Franse kaas) weet ik wel dat dat een natuurlijke penicilline is, maar kippensoep…

Verder wat je al wel kunt raden, citroen, gember, honing, paracetamol, kaneel. Ook een leuke, knoflook uitsmeren op een geroosterde boterham, mjammie. Ook eentje waar ik zelf nog niet aan gedacht had is het innemen van magnesiumtabletten.
En wat heb ik gedaan? Ik heb magnesium in huis en heb dat eigenlijk al een poosje niet meer genomen, dus ben dat meteen gaan innemen. Bovenop wat ik al deed: 2 tot 3 x per dag een bruistablet vitamine C in een halve liter water of in een glas met warm water voor het slapen gaan.

Ik voel me al een stuk beter!

Ik heb een kort filmpje gemaakt:

Reacties gesloten.