Je Doel In Je Leven

Je Doel In Je Leven

Kitty-Veuger-Zen-en-Zin-Life-Coaching
Het is nooit te laat om je doel in je leven te ontdekken. Denk je dat het te laat in je leven is om je ware doel te ontdekken? Veel mensen geloven dit, dus in dit artikel zeg ik je waarom het nooit te laat voor je is om dit te doen.

Het komt erop neer dat je kunt profiteren van het identificeren van jouw levensdoel, ongeacht je leeftijd.

Zodra een persoon een bepaalde leeftijd heeft bereikt, kan deze geloven dat het tijdverspilling is om haar doel in het leven te vinden. Een van de redenen om zo te denken is dat ze denkt dat haar ware roeping lang geleden aan haar voorbij is gegaan. Dit betekent dat ze vasthoudt aan haar huidige leven en dat het zinloos zou zijn om te proberen het te veranderen.

Hoe voel je je als je ‘s ochtends wakker wordt?

Als je elke ochtend wakker wordt, wil je dan meteen uit bed springen omdat je vol enthousiasme opstaat voor de dag die voor je ligt? Of heb je de neiging om op de “snooze”-knop van je wekker te drukken omdat de gedachte aan een nieuwe dag je angstig maakt voor weer een nieuwe dag?

Als iets je zou moeten vertellen dat je jouw situatie moet veranderen, dan is dit het wel.

Veel mensen ervaren “Sunday-night-blues”. Als de zondagavond nadert, beginnen ze angstig te worden, want morgen is het maandag en dit betekent weer een week van frustratie en stress. Heb jij dit soort gevoelens?

We moeten allemaal elke maand de rekeningen betalen, en in onze wanhoop om dit te doen, accepteren we vaak een baan die niet bevredigend is. We kijken dan uit naar het einde van de werkdag, omdat we geen plezier beleven en geen bevrediging vinden. Echter, dit soort banen zullen je nooit je ware talenten laten uiten en dit is geen manier om je leven te leiden en je potentieel te benutten, ongeacht je leeftijd.

Je hebt meer ervaringen om uit te putten

Een van de grote voordelen van ouder zijn is dat je veel meer levenservaringen hebt om uit te putten. Dit kan het voor jou een stuk makkelijker maken om je doel in het leven te ontdekken. Je hebt veel meer dingen gedaan dan een jonger persoon zal hebben gedaan, dus het zal gemakkelijker voor je zijn om vragen te beantwoorden over wat je opwindt in het leven.

Met de jaren komt wijsheid, en die wijsheid is van onschatbare waarde. Je bent misschien niet in staat om de mijl zo snel te rennen als voorheen, maar je geest is nog steeds erg actief en er is ruimte om je geest nog verder uit te breiden nadat je je ware roeping hebt ontdekt.

Leeftijd is slechts een getal

Als je jong denkt, voel je je ook jong. Er zijn veel verhalen over oudere mensen die eindelijk de dingen doen die ze wilden doen, nadat ze zich jarenlang hadden ingehouden. U hoeft niet te wachten tot u met pensioen gaat om te gaan leven.

Heb je ooit bij jezelf gedacht “er moet iets beters zijn dan dit”?

We hebben dit waarschijnlijk allemaal op een bepaald moment in ons leven gedacht. Maar, weet je, je kunt je leven op elk moment transformeren en loskomen van de ketenen die je momenteel ervaart.

Het nemen van de beslissing om dit te doen is de belangrijkste stap. Door het ware doel van je leven te ontdekken, zal deze beslissing heel gemakkelijk voor je zijn. Het maakt niet uit of je een tiener of een senior bent, JIJ kunt dit doen!!

senior-happy-learning-zenenzin.nl

 

 

Heb je dit GRATIS Boekje Al Gezien?

https://zenenzin.nl/gratis-ebook-stukje-geluk

 

En nog een Tip Op Mijn YouTube Kanaal:  https://youtu.be/Hey25rXk62E

 

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht