Louise Hay – Complete Training Video

Louise Hay met een complete training video

Louise Hay heeft veel gepubliceerde werken. Zo ook deze complete training video! Ik luister hier graag naar en telkens als ik luister (als ik het einde haal, want meestal ben ik al in slaap gevalllen ;-)), hoor ik weer nieuwe dingen. Hoe vaker ik luister, hoe meer ik hoor lijkt het wel. Ik kan me in ieder geval heerlijk ontspannen met deze complete training video van Louise Hay. Ik wens je veel plezier met luisteren!Affirmaties


De koningin van de affirmaties mag Louise Hay zeker genoemd worden. Ik denk dat iederen haar daarvan kent. Affirmaties toegepassen lijkt wel op hersenspoelen, maar eigenlijk is het veel meer dan dat. Een affirmatie is een opdracht aan je hersenen. Dit doe je bewust om bijvoorbeeld een ander gedrag te willen forceren.

Een affirmatie spoelt niet alleen je hersenen, maar het helpt een ander patroon in te slijten. Herhaaldelijke opdrachten aan je hersenen geven helpt om nieuwe verbindingen in je hersenen aan te leggen. Deze nieuwe verbindingen zorgen voor een ander gedragspatroon. In deze video: Louise Hay complete training video, legt Louise in eenvoudige taal (ja, wel in het Engels dan) uit hoe het zit.


Bewuste aandacht


Veel gedachten die we hebben gaan aan ons bewustzijn voorbij. Zo kan het zijn dat we onbewust slechter over onszelf denken dan we eerst dachten! Hoe vaak keur je bijvoorbeeld iets af van jezelf. Och, wat stom! Och, dat is dom. Oei, wat ben ik lelijk! Bah, wat vervelend… En ga zo maar door.

Het lijkt heel onschuldig om dit soort gedachten te hebben, maar gedachten zijn ook affirmaties. Deze gedachten zijn net zo goed opdrachten aan je hersenen. Als je zegt dat je stom bent, betekent dat, dat je getekent bent om dus stom te zijn. Met als gevolg dat je stommiteit uitnodigt om bij je te horen. Oef, dat is niet fijn he? Dan hoor je het bekende: “Dat heb ik weer…”


Louise Hay Affirmatie-Blog-Shocking-Mirror

Mijn ervaring


Tja, ook ik kon er niet onderuit om te onderkennen dat ik dit soort gedachtes had. En nog steeds ontdek ik weer ingesleten verroeste oude gedachten die de kop op steken. Ik merk het als er iets stroef loopt in mijn leven. Dan weet ik dat ik onbewust mezelf “iets” aan het aanpraten ben. Ik kwam er vooral achter dat ik mezelf dingen niet gunde. En als ik het mezelf wel gunde mocht ik er niet van genieten.

Maar, er is wel het een en ander veranderd in mijn leven. En dat is zeer positief. Door de wetenschap dat ik voor gedachten kan kiezen en daardoor een andere emotie kan oproepen ben ik een blij mens geworden. Werkelijk, veel mensen die mij kennen, kunnen zich niet voorstellen dat ik vroeger vaak depresssief was.

En nu? Tuurlijk heb ik wel zo mijn momenten, maar ik geniet ook van dit proces. Ik ben een gelukkig mens en voel me gezegend. Ik vind het een leuk spelletje met mezelf. Ik vind mezelf gewoon leuk haha. Dat ik er weer ingetrapt ben en op slinkse wijze aan een oude negatieve gedachte ben blijven hangen. Dat fascineert mij. Wij mensen zijn slim! Uhm, ja toch?


Louise Hay - Love-Me-Affirmatie-zenenzin

Mind over Matter


Emotie en gedachten gaan hand in hand. Het leuke is dat je een gedachte kunt kiezen. Heb je dat onder controle, dan heb je je emoties ook onder controle. Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het niet! De theorie is wel eenvoudig, maar we zijn zo gewend aan een vast patroon, zodat we denken dat we niet kunnen veranderen.

De kunst is om met je gedachten een positieve emotie op te wekken. Door je gedachten te veranderen, worden er chemische stofjes aangemaakt die zorgen dat je een emotie ervaart. Deze emotie zorgt ervoor dat je andere dingen naar je toe gaat trekken. Dus als je iets wenst, moet je ervoor zorgen dat je de emotie al ervaart die er bij hoort. Dat klinkt vreemd, maar dat is hoe het werkt.

Luister naar dit soort video’s zoals Louise Hay met een complete training video en je leven zal zeker verbeteren. Maak je eigen affirmaties en geniet van het proces. Waarom zou je niet alles geven?


Train je Brain


Hier een oefening die je uit kunt proberen. Ik heb deze oefening gedaan toen ik me behoorlijk miserabel voelde en geen uitweg meer zag. Ik ging naar buiten en ben gaan wandelen. Buiten het bereik van andermans oren zei ik hardop: “Ik kies voor GELUKZALIGHEID”! Pff, dat klonk erg stom. Nog maar een keer: “Ik kies voor GELUKZALIGHEID”. Nog stommer. En toch nog maar een keer.

Louise Hay -Affirmatie-Blog-Train-your-brain

Ik ben gewoon doorgegaan en op een gegeven moment moest ik echt lachen, omdat het zo stom klonk. Het werkt dus! Toen ik mezelf dus aan het lachen gekregen had, ben ik dezelfde zin blijven herhalen en stelde me er een emotie bij voor. Binnen no time voelde ik gelukzaligheid. Het was een sterke wens om me zo te voelen en ik denk dat dat de sleutel is voor verandering. De wens te veranderen en er voor GAAN!


JIJ bent belangrijk


Natuurlijk ben JIJ de belangrijkste in jouw leven. Jij bent de enige die wat kunt doen aan je denken. Er is niemand anders die beleeft wat jij beleeft. En niemand anders die de gevolgen beleeft van wat je denkt. Emoties die niet wenselijk zijn, worden veroorzaakt door je denken. Verander je denken en verander je emotie. Emoties zijn fantastisch! Jij bent fantastisch! Zonder jou, zou ik ook niet bestaan. Ik hoop jou te inspireren met dit verhaal en dat je jouw ideale jou vind. Ik ben blij dat je er bent!

Als ik je ergens mee kan helpen of als je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen. Stuur me een mail: kit@zenenzin.nl of een bericht via het formulier op de contactpagina:
> > > https://zenenzin.nl/contact

En like mijn pagina op Facebook. Bedankt! Je vind mij op Facebook:
> > > https://www.facebook.com/zenenzin/

Je vind mij op YouTube:
> > > https://www.youtube.com/channel/ZENENZIN


Wil je weten hoe het technisch precies in elkaar zit? Klik dan op de linkjes hier beneden. Je komt dan op de website van Brainmatters.
> > > Meer over Neuronen door Brainmatters …
> > > Meer over Synapsen door Brainmatters …

Louise Hay -affiramatie-blog-Neuron Louise Hay -affiramatie-blog-Synaps

Gewoon even ontspannen?
> > > Doe deze korte eenvoudige oefening…

Uw e-mail bericht wordt niet gepubliceerd. Naam en e-mail velden zijn verplicht